bus auto fiets
Naar boven
Download
brochure
Blijf op
de hoogte
Menu
Download
brochure
Blijf op
de hoogte

Over Vieracker

In het zuidwesten aan de rand van de dorpskern in Malden komt een vriendelijke en charmante nieuwbouwwijk. Deze prachtige nieuwbouwwoningen komen naast de bestaande woningen in het zuidelijk deel van de woonwijk Hoogerhof. Het project bestaat uit 20 rijwoningen, onderverdeeld in 5 blokken van 3, 4 of 5 woningen.

Blijf op de hoogte van dit project.

Schrijf je nu in!
Hoekwoningen

Hoekwoningen

Bij de vijf riante hoekwoningen gelegen aan de Vieracker kun je kiezen voor een garage. Met deze optie voldoet deze droomwoning precies aan jouw wensen.

De vijf hoekwoningen aan de kant van de Rijksweg hebben een bijzonder en uniek karakter. De woningen zijn zo opgezet dat ze van de voorkant de uitstraling hebben van een vrijstaande woning. De hoekwoningen hebben een dwarskap, een ruime garage en prachtige architectonische elementen, kijk, dat is behaaglijk en comfortabel wonen. 

Bekijk de kenmerken en indicatieve prijzen
Groen en een geluidswerende tuinmuur

Groen en een geluidswerende tuinmuur

Natuurlijk willen we jou een zo comfortabel mogelijke thuis aanbieden. Een plek waar je leuk en gezellig samenwoont of je kinderen laat spelen en opgroeien.

Daarom is er in het project Vieracker met aandacht gekeken naar ruimte voor groen. Er komt ten oosten van het project tussen de woningen en de Rijksweg een groenstrook en een wadi, dit zorgt voor een goede geleidelijke afvoer van het hemelwater. De groenstrook en wadi worden samen tot 20 meter breed, gemeten vanaf de erfgrens. Dit creëert een natuurlijke scheiding tussen de woningen en de Rijksweg.

Om het geluid van het verkeer op de Rijksweg zoveel mogelijk terug te dringen wordt er een speciale tuinmuur met geluidswerende en geluiddempende elementen gebouwd. Op sommige plekken wordt deze muur zelfs geïntegreerd in de garagemuur, waardoor deze nauwelijks opvalt.

Blijf op de hoogte van dit project.

Schrijf je nu in!
Parkeren en uitvalswegen

Parkeren en uitvalswegen

Afgelopen jaar zijn de uitvalswegen rond het project aangepakt, hier en daar is de weg breder en veiliger gemaakt. 

Uiteraard is in het project ook aandacht besteed aan parkeerruimte, aan de voorzijde van de woningen komen parkeerplaatsen. Zo kun jij zorgeloos en comfortabel wonen.

Bekijk de locatie

Update

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update over dit project meer.

Schrijf je in!