bus auto fiets
Naar boven
Download
brochure
Blijf op
de hoogte
Menu
Download
brochure
Blijf op
de hoogte

Comfortabel wonen in Malden

Malden is het grootste dorp binnen de gemeente Heumen, het heeft iets meer dan 10.000 inwoners en ligt dichtbij Nijmegen. Het vriendelijke dorpse karakter van Malden is perfect om comfortabel en behaaglijk te wonen. 

Over het project

Het nieuwbouwproject Vieracker complementeert de al bestaande bouw van Hoogenhof in het zuidwesten van Malden. Er wordt hier met twintig prachtige woningen een vriendelijke en rustige nieuwbouwwijk gerealiseerd. De hoek- en tussenwoningen worden ruim opgezet in vijf blokken, die van west naar oost lopen, haaks op de Rijksweg. Tussen de blokken komen (doodlopende) straatjes met genoeg parkeerruimte. De weg aan de noordzijde van het project wordt als ontsluiting gebruikt. 

  • Omgeving

    In Malden komen de goede eigenschappen van de stad en de natuur samen, je bent overal dichtbij. Malden ligt vlak onder Nijmegen en wordt omringd door prachtige natuur. Het Heumens Bos, Heumensoord en de Harterse Vennen liggen in de buurt. Houd je meer van winkelen in de stad of juist van fietsen en wandelen in de natuur? Wonen in Malden betekent dat je niet hoeft te kiezen.  • Wat zit er in de buurt

    Malden is de grootste dorpskern van de gemeente Heumen en heeft een rijke verscheidenheid aan voorzieningen. De Vieracker ligt dicht aan het centrum, daar vind je o. a. het winkelcentrum, het zwembad, de bibliotheek en de bioscoop. Je vindt hier bassischolen, peuterspeelzalen en een kinderdagverblijf. Sporten kan uiteraard ook in Malden, bijzonder om te noemen is het nabij gelegen zweefvliegveld. Het ontbreekt je in Malden eigenlijk aan niets. 

  • Wie worden je buren

    Niet alleen zit je vlakbij mooie natuur zoals de Mookerplassen en Heumensoord, je zit ook binnen de korste keren in Nijmegen. Vieracker wordt heel snel een plek waar jij je helemaal thuis voelt. Kennismaken met je toekomstige buren behoort zeker tot de mogelijkheden. Zo voelt jouw nieuwe thuis direct vertrouwd. Leef je uit en sluit je samen aan bij één van de vele sportverenigingen die Malden rijk is, ga dansen of neem een kijkje in het cultureel centrum. 

Hotspots in de buurt

Er valt veel te beleven rond Vieracker. In Malden zit alles lekker dichtbij, de supermarkt en kledingwinkels vind je in het winkelcentrum om de hoek. Iets verder maar nog steeds dichtbij vind je alles dat je nodig hebt in de binnenstad van Nijmegen, ook direct naast de deur. Wandel door de bossen, of waai lekker uit in de prachtige natuur. Ben je avontuurlijk? Dan kan je ook het Gelderse landschap van boven bekijken! 

Nijmegen, binnenstad
1

Nijmegen, binnenstad

Op 15 minuten van Vieracker, Malden sta je in hartje Nijmegen: een prachtige historische stad waar je heerlijk kunt rondslenteren. Dé plek om naar hartenlust te winkelen en te genieten van een hapje en een drankje. Er is een grote diversiteit aan hippe winkels, knusse cafeetjes en gezellige evenementen.

Zweefvliegen in Malden
2

Zweefvliegen in Malden

Ben je avontuurlijk? Ben je benieuwd hoe Nijmegen er van boven uitziet? Op het vliegveld van Malden staan ervaren instructeurs voor je klaar om je een keer mee te nemen naar boven. Geniet van het weidse uitzicht en voel je zo vrij als een vogel. Heb je eenmaal het virus te pakken dan kun je hier zelfs lessen volgen.

Winkelcentrum Malden
3

Winkelcentrum Malden

In winkelcentrum Malden ben je welkom. Of je nu een slagerij, een bakker, een kapper, supermarkt, drogisterij of mode- en schoenenzaak zoekt. Hier vind je alles wat je nodig hebt om lekker te kunnen winkelen. Met 55 winkels en de ruime openingstijden kom je nooit iets te kort. Bovendien kun je gratis parkeren.

Update

Blijf op de hoogte

Mis geen enkele update over dit project meer.

Schrijf je in!